15-årsfeiring og skolebesøk i Gausdal

Noen ganger er det veldig deilig å ta feil. En slik gang var i fjor, da vi mente å ha forstått det slik at Gausdal Ungdomsskole ikke lenger skulle støtte oss med sin årlige solidaritetsdag, etter 11 trofaste år som støttespiller. Vi takket dem derfor hjertelig for innsatsen i brevs form og ønsket dem velkommen tilbake om de skulle ønske det. Etter kort tid mottok vi en hyggelig e-post fra skolen, der de forklarte at dette nok dreide seg om en misforståelse, de skulle ikke trekke seg, tvert om så var de klare for mer.

Vi fikk lov til å komme til skolen for å fortelle om våre 15 år sammen med MUDHA, og driften av skolen, hva det vil å være statsløs, og hva innsatsen fra elevene betyr for Anaïsa-skolen i Palmarejo.

Det var morsomt å få prate med og for tre trinn med ungdomsskoleelever, og det var kjekt å få fortelle om hvorfor dette prosjektet er så viktig: noen av elevene våre kommer seg nemlig videre inn i dominikansk skolesystem, og noen av dem igjen klarer å få seg en utdanning som hjelper dem videre opp og fram i livet. Det betyr så klart veldig mye, og uten at elever ved norske skoler går ut og jobber inn penger for oss, har vi ingen mulighet til å betale lærerlønninger og skolemåltider på skolen.

Vi er veldig glade for å få lov til å komme til Gausdal, vi blei tatt nydelig imot og kommer tilbake på et minutts varsel om vi blir invitert igjen.

Ønsker du også å bidra til Palmarejo-prosjektets arbeid?

Ved enkeltbidrag eller faste trekk til vårt kontonummer 2085 56 59914.

vipps-logo-2017 Du kan også bidra via Vipps, til Palmarejo-prosjektets eget nummer: 126778

Grasrotandelen:
Om du har et spillkort registrert hos Norsk Tipping og har lyst til å støtte Palmarejo gjennom den såkalte «Grasrotandelen», så er dette en temmelig enkel prosedyre. Send følgende SMS fra din egen mobiltelefon og vips så er det gjort: «GRASROTANDELEN 994088572» til 2020 (tjenesten er gratis).

Legg igjen en kommentar

Filed under Arrangement, Nyheter

Legg igjen en kommentar